זלאטן איברהימוביץ' עוד לא נכנס לעניינים אצל אלופת אירופה? "עדיין אין לי כושר גופני וקצב משחק טובים"
דקות. זה כרגע הרזומה שמחזיק זלאטן איברהימוביץ' בברצלונה. החלוץ השבדי הנפלא, שהגיע לבלאוגרנה אחרי טרייד מתוקשר עם סמואל אטו, שעשה את הדרך ההפוכה לאינטר, עדיין לא נכנס לעניינים ושיחק רק מחצית אחת בהפסד 1:0 למנצ'סטר סיטי.
רבים תוהים האם מדובר בשידוך מגן עדן או שאיברהימוביץ' יתקשה לשחזר את ההצלחה של אטו בחיבור לסגנון הייחודי של בארסה. תשובות נקבל רק בהמשך, אבל לפחות אם לשפוט על פי העדות של זלאטן על עצמו, ייקח לו זמן.
"לא פשוט להתרגל לסגנון המשחק של ברצלונה", סיפר השבדי בראיון לתקשורת בספרד. "בכל קבוצה חדשה אליה אתה מגיע, אתה חייב להתחיל מהיסודות וכאן זה אפילו יותר קשה כי הסגנון הוא כל כך ייחודי".
איברהימוביץ', שכבש לא פחות מ-57 שערים ב-88 הופעות במסגרת הסרייה A באינטר, הוסיף: "כדי להיות חלק ממכונה כזו צריך המון אימונים ומשחקים ויותר מדי מאלה אין לי עדיין. חסר לי קצב משחק וגם הכושר הפיזי לא משהו".
אחרי ההפסד המרגיז לסיטי, ותקופת ההכנה שעברה עליה בארה"ב, מחר תפגוש בארסה את אתלטיק בילבאו לקרב הסופר קאפ. את העונה בליגה היא תפתח ב-31/8 עם מפגש מול ספורטינג גיחון
זלאטן לא מתרגל למשחק של בארסה.
קרדיט:לאתר ספורט 5
דקות. זה כרגע הרזומה שמחזיק זלאטן איברהימוביץ' בברצלונה. החלוץ השבדי הנפלא, שהגיע לבלאוגרנה אחרי טרייד מתוקשר עם סמואל אטו, שעשה את הדרך ההפוכה לאינטר, עדיין לא נכנס לעניינים ושיחק רק מחצית אחת בהפסד 1:0 למנצ'סטר סיטי.
רבים תוהים האם מדובר בשידוך מגן עדן או שאיברהימוביץ' יתקשה לשחזר את ההצלחה של אטו בחיבור לסגנון הייחודי של בארסה. תשובות נקבל רק בהמשך, אבל לפחות אם לשפוט על פי העדות של זלאטן על עצמו, ייקח לו זמן.
"לא פשוט להתרגל לסגנון המשחק של ברצלונה", סיפר השבדי בראיון לתקשורת בספרד. "בכל קבוצה חדשה אליה אתה מגיע, אתה חייב להתחיל מהיסודות וכאן זה אפילו יותר קשה כי הסגנון הוא כל כך ייחודי".
איברהימוביץ', שכבש לא פחות מ-57 שערים ב-88 הופעות במסגרת הסרייה A באינטר, הוסיף: "כדי להיות חלק ממכונה כזו צריך המון אימונים ומשחקים ויותר מדי מאלה אין לי עדיין. חסר לי קצב משחק וגם הכושר הפיזי לא משהו".
אחרי ההפסד המרגיז לסיטי, ותקופת ההכנה שעברה עליה בארה"ב, מחר תפגוש בארסה את אתלטיק בילבאו לקרב הסופר קאפ. את העונה בליגה היא תפתח ב-31/8 עם מפגש מול ספורטינג גיחון
זלאטן לא מתרגל למשחק של בארסה.
קרדיט:לאתר ספורט 5
20/02/16, 03:17 pm על ידי maxtin
» הורדה | זאק וקודי: החיים היפים על הסיפון תרגום מובנה *בלעדי*
28/04/15, 12:23 am על ידי adiaaaaa
» הורדה | ארתור בדיבוב בעברית מוקלט!!! ~בלעדי~ התעדכן ב13/03 21:57
28/04/15, 12:22 am על ידי adiaaaaa
» הורדה | דרייק וג'וש כל הפרקים תרגום מובנה *מוקלט- התעדכן ב- 01/03/10 12:55
28/04/15, 12:21 am על ידי adiaaaaa
» הורדה | קובי קובי בדיבוב בעברית!! מוקלט
28/04/15, 12:21 am על ידי adiaaaaa
» העלאה מחדש
28/11/14, 01:49 pm על ידי maxtin
» הורדה | גור ואוח עונות 1-2 ~~בלעדי!!~~
25/08/14, 05:02 pm על ידי shahar91
» הורדה|משחק ל פי אס פי PETZ:MY BABY HAMSTER או בעברית חיות מחמד:האוגר התינוק שלי ***בלעדי***
16/01/14, 11:49 pm על ידי sbhmdhi
» צפייה ישירה|השיר שלנו עונה 3!!!
11/08/13, 02:07 pm על ידי shonshon1111230
» הורדה | כל האלבומים של המלך המוסיקה המזרחית אייל גולן!!!
15/09/12, 10:57 am על ידי ariel918