חלף לו הסיבוב הראשון בליגת העל,והנה מתחיל לו הסיבוב השני עם מספר משחקים מותחים ומעניינים ביותר,והרי לכם בקצרה סיכום המשחקים של המחזור ה-13:
גבעת שמואל-קריית אתא 93-81 לג"ש:
הניצחון של ג"ש על הקבוצה החלשה בליגה(קריית אתא),אומנם היה צפוי אך עבור ג"ש ואורן אהרוני מדובר באוויר לנשימה.
גרג גרייס הזר החדש של ג"ש "תפר 25 נק',ובעזרתו המפתיעה של יוני ניר שקלע 15 נק',ולקח 14כ"ח,הצליח להביא את הניצחון היקר הזה לגבעה.
בצד של המפסידים ארון ניקסון(הזר החדש שהגיע מגליל/גלבוע והיחיד שלא הגיע מהמכללות),ממשיך להיות נקודת האור היחידה בקבוצה כאשר קלע 20 נק'.
עירוני ר"ג-הפועל חולון 85-70 לר"ג:
ניצחון מפתיע ביותר לעירוני ר"ג,ששוברת את נאחס ההפסדים שלה(4 ברצף),חולון פשוט לא באה למשחק,ואולי החבורה של דני פרנקו עוד נשארה בטעות תקועה בכביש איילון,כרמלו לי הזר המצוין של ר"ג היה מעולה עם 30 נק',12 כ"ח,ו-5 אס',דרון וושינגטון החזיר במעט את הכבוד האבוד של חולון שקלע 18 נק',וליקט 12 כ"ח.
למונט ג'ונס ששיחק בעונה שעברה נבחן בר"ג.
נהריה-אשקלון 91-87 לאשקלון אחרי הארכה:
אחד מהמשחקים הביזארים ביותר שהיו העונה,אם נסתכל על דף הסטטיסטיקה היו מעל ל-15 שינויי הובלה במשחק!!,סטיב בארט שינה מספר והראה סוף-סוף את היכולת שלו העונה,אוחיון,ריצ'י,ומגי היו הבולטים אצל האורחים מהצפון.
מכבי חיפה-ראשון 75-68 לחיפה:
דבון ג'פרסון הוביל עם 20 נק' את חיפה לניצחון,אצל חיפה קיים חשש גדול מפציעתו של דורון פרקינס שייתכן וגמר את העונה.
הפועל ירושלים-מכבי ת"א 97-81 למכבי:
הסופר קלאסיקו של הכדורסל הישראלי,ירושלים עוד הובילה 25-20 ברבע הראשון,אלא שאז המוח הטקטי של גרשון התחיל לעבוד,טריו הזרים של מכבי אוריו-פישר-ומ.בראון שיחקו ברמה מתאימה ומכבי פתחה את הפער.
לצערי אין לי הרבה זמן להרחיב עוד.
בנוסף מתקיים ברגעים אלו משחק בין גליל/גלבוע לבני השרון בסיום הרבע הראשון 20-13 לגליל.
גבעת שמואל-קריית אתא 93-81 לג"ש:
הניצחון של ג"ש על הקבוצה החלשה בליגה(קריית אתא),אומנם היה צפוי אך עבור ג"ש ואורן אהרוני מדובר באוויר לנשימה.
גרג גרייס הזר החדש של ג"ש "תפר 25 נק',ובעזרתו המפתיעה של יוני ניר שקלע 15 נק',ולקח 14כ"ח,הצליח להביא את הניצחון היקר הזה לגבעה.
בצד של המפסידים ארון ניקסון(הזר החדש שהגיע מגליל/גלבוע והיחיד שלא הגיע מהמכללות),ממשיך להיות נקודת האור היחידה בקבוצה כאשר קלע 20 נק'.
עירוני ר"ג-הפועל חולון 85-70 לר"ג:
ניצחון מפתיע ביותר לעירוני ר"ג,ששוברת את נאחס ההפסדים שלה(4 ברצף),חולון פשוט לא באה למשחק,ואולי החבורה של דני פרנקו עוד נשארה בטעות תקועה בכביש איילון,כרמלו לי הזר המצוין של ר"ג היה מעולה עם 30 נק',12 כ"ח,ו-5 אס',דרון וושינגטון החזיר במעט את הכבוד האבוד של חולון שקלע 18 נק',וליקט 12 כ"ח.
למונט ג'ונס ששיחק בעונה שעברה נבחן בר"ג.
נהריה-אשקלון 91-87 לאשקלון אחרי הארכה:
אחד מהמשחקים הביזארים ביותר שהיו העונה,אם נסתכל על דף הסטטיסטיקה היו מעל ל-15 שינויי הובלה במשחק!!,סטיב בארט שינה מספר והראה סוף-סוף את היכולת שלו העונה,אוחיון,ריצ'י,ומגי היו הבולטים אצל האורחים מהצפון.
מכבי חיפה-ראשון 75-68 לחיפה:
דבון ג'פרסון הוביל עם 20 נק' את חיפה לניצחון,אצל חיפה קיים חשש גדול מפציעתו של דורון פרקינס שייתכן וגמר את העונה.
הפועל ירושלים-מכבי ת"א 97-81 למכבי:
הסופר קלאסיקו של הכדורסל הישראלי,ירושלים עוד הובילה 25-20 ברבע הראשון,אלא שאז המוח הטקטי של גרשון התחיל לעבוד,טריו הזרים של מכבי אוריו-פישר-ומ.בראון שיחקו ברמה מתאימה ומכבי פתחה את הפער.
לצערי אין לי הרבה זמן להרחיב עוד.
בנוסף מתקיים ברגעים אלו משחק בין גליל/גלבוע לבני השרון בסיום הרבע הראשון 20-13 לגליל.
20/02/16, 03:17 pm על ידי maxtin
» הורדה | זאק וקודי: החיים היפים על הסיפון תרגום מובנה *בלעדי*
28/04/15, 12:23 am על ידי adiaaaaa
» הורדה | ארתור בדיבוב בעברית מוקלט!!! ~בלעדי~ התעדכן ב13/03 21:57
28/04/15, 12:22 am על ידי adiaaaaa
» הורדה | דרייק וג'וש כל הפרקים תרגום מובנה *מוקלט- התעדכן ב- 01/03/10 12:55
28/04/15, 12:21 am על ידי adiaaaaa
» הורדה | קובי קובי בדיבוב בעברית!! מוקלט
28/04/15, 12:21 am על ידי adiaaaaa
» העלאה מחדש
28/11/14, 01:49 pm על ידי maxtin
» הורדה | גור ואוח עונות 1-2 ~~בלעדי!!~~
25/08/14, 05:02 pm על ידי shahar91
» הורדה|משחק ל פי אס פי PETZ:MY BABY HAMSTER או בעברית חיות מחמד:האוגר התינוק שלי ***בלעדי***
16/01/14, 11:49 pm על ידי sbhmdhi
» צפייה ישירה|השיר שלנו עונה 3!!!
11/08/13, 02:07 pm על ידי shonshon1111230
» הורדה | כל האלבומים של המלך המוסיקה המזרחית אייל גולן!!!
15/09/12, 10:57 am על ידי ariel918