שלום היום החלטתי להביא לכם את FMA (אלכימאי המתכת) זה לא בילעדי אבל אף אחד לא הביא לפורום
אם אני ימצא לתרגום לעיברית אני יביא !
אם אני ימצא לתרגום לעיברית אני יביא !
תקציר
הסדרה מספרת על שני אחים צעירים,אלפנס ואדוארד אלריק,אשר מתאמנים באלכימיה עוד מילדותם.
אביהם האלכימאי נטש את משפחתם עקס נסיבות מסתוריות ומסיבה זאת אמם חלתה ולבסוף מתה.
לאחר מותה החליטו הילדים ללמוד את תורת האלכימיה ומצאו להם מורה שאימנה אותם ולימדה אותם.
שנתיים לאחר מכן סיימו האחים ללמוד וחזרו לעיר מולדתם,שם ניסו בעזרת הידע שצברו במהלך השנתיים ובערת הערות וספרים אשר היו שייכים לאביהם,להחזיר את אמם המתה לחיים,אך הניסיון נכשל וכתוצאה מכך איבד אלפונס את גופו.
אדוארד אשר איבד את רגלו עקב הנסיון,בנוסף ההקריב את ידו הימנית על מנת לקשור את נשמתו של אחיו לשריון מתכת
גדול שהיה בחדר במקרה וכך הפך אותו לשריון חי בעל מודעות ונשמה שלא יכול לאכול,להרגיש כאב או לבצע כל פעולה
הקשורה לחיים.אדוארד אשר במהלך הניסיון להחיות את אימו ואיבד את ידו הימנית ורגלו השמאלית , נזקק ליד ורגל
תותבות מיוחדים ממתכת בשם אוטו- מייל.
אביהם האלכימאי נטש את משפחתם עקס נסיבות מסתוריות ומסיבה זאת אמם חלתה ולבסוף מתה.
לאחר מותה החליטו הילדים ללמוד את תורת האלכימיה ומצאו להם מורה שאימנה אותם ולימדה אותם.
שנתיים לאחר מכן סיימו האחים ללמוד וחזרו לעיר מולדתם,שם ניסו בעזרת הידע שצברו במהלך השנתיים ובערת הערות וספרים אשר היו שייכים לאביהם,להחזיר את אמם המתה לחיים,אך הניסיון נכשל וכתוצאה מכך איבד אלפונס את גופו.
אדוארד אשר איבד את רגלו עקב הנסיון,בנוסף ההקריב את ידו הימנית על מנת לקשור את נשמתו של אחיו לשריון מתכת
גדול שהיה בחדר במקרה וכך הפך אותו לשריון חי בעל מודעות ונשמה שלא יכול לאכול,להרגיש כאב או לבצע כל פעולה
הקשורה לחיים.אדוארד אשר במהלך הניסיון להחיות את אימו ואיבד את ידו הימנית ורגלו השמאלית , נזקק ליד ורגל
תותבות מיוחדים ממתכת בשם אוטו- מייל.
אורך פרק אחד:כ22 דקות
שם הבמאי:סייגי מיזושימה
שם המעלה:Maxtin
(תחכו 10 שניות ואז תוכלו ליראות את הפרק)
מחר אני יביא עוד פרקים
20/02/16, 03:17 pm על ידי maxtin
» הורדה | זאק וקודי: החיים היפים על הסיפון תרגום מובנה *בלעדי*
28/04/15, 12:23 am על ידי adiaaaaa
» הורדה | ארתור בדיבוב בעברית מוקלט!!! ~בלעדי~ התעדכן ב13/03 21:57
28/04/15, 12:22 am על ידי adiaaaaa
» הורדה | דרייק וג'וש כל הפרקים תרגום מובנה *מוקלט- התעדכן ב- 01/03/10 12:55
28/04/15, 12:21 am על ידי adiaaaaa
» הורדה | קובי קובי בדיבוב בעברית!! מוקלט
28/04/15, 12:21 am על ידי adiaaaaa
» העלאה מחדש
28/11/14, 01:49 pm על ידי maxtin
» הורדה | גור ואוח עונות 1-2 ~~בלעדי!!~~
25/08/14, 05:02 pm על ידי shahar91
» הורדה|משחק ל פי אס פי PETZ:MY BABY HAMSTER או בעברית חיות מחמד:האוגר התינוק שלי ***בלעדי***
16/01/14, 11:49 pm על ידי sbhmdhi
» צפייה ישירה|השיר שלנו עונה 3!!!
11/08/13, 02:07 pm על ידי shonshon1111230
» הורדה | כל האלבומים של המלך המוסיקה המזרחית אייל גולן!!!
15/09/12, 10:57 am על ידי ariel918